Stadsbeambten geven toe dat ze na elke grote storm het strand moeten herstellen en de rioleringswerkzaamheden 9 maanden zullen duren

PATTAYA: -Pattaya heeft opnieuw enorme gaten gedicht in het herbouwde strand, veroorzaakt door slecht beheer van de stormafvoer.

Plaatsvervangend burgemeester Pattana Boonsawad hield toezicht op de patch-klus van 23 mei en zei dat het werk na elke grote storm moet worden herhaald totdat de stad nieuwe drainagebuizen installeert die over het hele stuk strand lopen.

Hij zei te hopen dat de bouw in juni en negen maanden zal beginnen.

Ondertussen waren er vier graafmachines terug op het strand, waar ze zand verzamelden dat was weggespoeld door waterstromen die langs de Sois en over Beach Road stroomden, en enorme troggen in het zand kerven dat Pattaya 600 miljoen baht had uitgegeven om te leggen.

Inschrijven
BRONDaily Mail
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/