Twee stranden van Koh Larn zijn vrijgemaakt van afval na ophef op sociale media

Met dank aan Pattaya Watchdog

Het Department of Marine and Coastal Resources (DMCR) heeft afval opgeruimd op twee stranden op Koh Larn.

Op 14 mei werden foto's op de Facebook-pagina van 'Pattaya Watchdog' geplaatst met de boodschap: "Sommige ondernemers hebben dit afval op het strand gedumpt." De groep maakte geen melding van toeristen die afval dumpten, zoals andere functionarissen vaak graag beweren, maar legde de volledige schuld bij de lokale bevolking.

De DMCR meldde gisteren dat ze het Tawaen-strand en het Thonglang-strand op Koh Larn voor de kust van Pattaya in Chon Buri hadden geïnspecteerd nadat de foto's viraal gingen en meerdere lokale bewoners hadden geklaagd.

Ze reageerden door snel de stranden schoon te maken en het afval te verwijderen. Dit leek een verscheidenheid aan spullen te zijn, waaronder stoelen, bouwuitrusting, zandzakken en tientallen zakken met allerlei soorten bouwafval.

Met dank aan The Thaiger, Watchdog Pattaya

Abonneren
BRONThais
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/