Twee stranden van Koh Larn zijn vrijgemaakt van afval na ophef op sociale media

Met dank aan pattaya-waakhond

Het Department of Marine and Coastal Resources (DMCR) heeft afval op twee stranden op Koh Larn opgeruimd.

Foto's werden op 14 mei op de Facebook-pagina 'Pattaya Watchdog' geplaatst met het bericht: "Sommige bedrijfsexploitanten hebben dit afval op het strand gedumpt." Er werd door de groep geen melding gemaakt van toeristen die afval dumpen, zoals andere functionarissen vaak graag zeggen, maar de volledige schuld bij de lokale bevolking leggen.

De DMCR meldde gisteren dat ze het Tawaen-strand en het Thonglang-strand op Koh Larn voor de kust van Pattaya in Chon Buri hadden geïnspecteerd nadat de foto's viraal gingen en meerdere lokale bewoners klaagden.

Ze reageerden door snel de stranden op te ruimen en het afval te verwijderen, wat een verscheidenheid aan items leek te zijn, waaronder stoelen, bouwuitrusting, zandzakken en tientallen zakken met verschillende bouwafval.

Krediet The Thaiger, Watchdog Pattaya

BRONThais
De heer Adam Judd is sinds december 2017 mede-eigenaar van TPN media. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in retail sales, HR en operations management, en schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar als fulltime inwoner in Pattaya, is lokaal bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een vaste bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Pattayanewseditor@gmail.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/