Het Amazing Pattaya Seafood Festival begint morgen, 10 mei - 12 mei!

 

Het Amazing Pattaya seafood festival begint morgen, vrijdag 10 mei, en duurt tot en met zondag 12 mei.

Gecentreerd op het strand van Central Festival tot voorbij Soi Six, biedt het festival meer dan honderd verkopers en kraampjes van lokale restaurants, hotels en bedrijven die pronken met de meest verse en lekkerste zeevruchten van de beste chef-koks.

Het bevat ook 's avonds live bands en demonstraties van beroemde chef-koks uit heel Thailand, waaronder de televisieshow Top Chef op Central Festival.

Als je van zeevruchten houdt, mis dan het grootste evenement van het jaar niet!

 

 

Inschrijven
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/