Pattaya Beach wordt vuiler, bedekt met afval, strandverkopers zeggen dat toeristen de schuld krijgen

Pattaya –

Deze week toonden foto's die aan de nieuwsmedia in de stad werden gegeven aan dat het strand in Pattaya een smerige puinhoop was.

Volgens strandverkopers en lokale rondvaartbootmaatschappijen die voor het verhaal werden geïnterviewd, zijn het de toeristen die de schuld krijgen.

Van Noord tot Zuid Pattaya is het strand een schande, citeerde Sophon Cable Television op hun Facebook-feeds.

Het water lijkt een donkere tint zwart en de kustlijn is bedekt met flessen en afval.

Strandstoelverkoper Ladda Limkun werd geïnterviewd voor het verhaal en vertelde de media dat toeristen, niet de lokale bevolking, verantwoordelijk waren voor het afval. Ze verklaarde dat ze toeristen zag die dagelijks afval op het strand en vanaf boten gooiden tijdens hun boottochten. Ze verklaarde dat de autoriteiten niets deden om de toeristen verantwoordelijk te houden.

 

 

 

Afbeelding na berichtinhoud
BRONSophon Kabel-TV
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/