Lokale bewoners klagen over de toestand van het gebied in de buurt van Nirun Condo, afvalophoping

 

Soi Bongkot 8-

Naast Nirun Condo in Centraal Pattaya ligt een groot bosgebied dat al geruime tijd een bron van frustratie is voor lokale bewoners.

We hebben hier eerder over gerapporteerd, aangezien het gebied, dat ongeveer 4 tot 5 rai lang is, een stortplaats voor afval is geworden. De straat is omringd en bezaaid met afval en de beboste gebieden zijn bedekt met verschillende soorten afval, waaronder meubels, vuilniszakken, voedsel, oude kleding, bouwmaterialen en meer.

Bewoners vroegen lokale media, waaronder wij, om te filmen en foto's te maken van het gebied terwijl ze probeerden de kwestie onder de aandacht te brengen van de gemeenteraad en lokale ambtenaren.

Het is eerder schoongemaakt, maar het gebied blijft een stortplaats en ziet er nu, in de woorden van omwonenden, slechter uit dan ooit.

Het bosrijke gebied heeft volgens de bewoners ook tientallen zwerfhonden aangetrokken, ratten, insecten en zelfs wilde zwijnen zouden in het gebied door de hopen afval graven. De bewoners zeggen dat de soi gevaarlijk is om te lopen vanwege het aantal dieren dat het gebied heeft aangetrokken en die soms de lokale bevolking en toeristen achtervolgen.

Hier zijn enkele foto's en een video die we vanmiddag hebben gemaakt.

https://www.facebook.com/Thepattayanews/videos/2345123945773104/

Abonneren
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/