Lokale bewoners klagen over de toestand van het gebied in de buurt van Nirun Condo, afvalophoping

 

Soi Bongkot 8-

Naast Nirun Condo in Centraal Pattaya ligt een groot bosrijk gebied dat al geruime tijd een bron van frustratie is voor lokale bewoners.

We hebben hierover eerder bericht, aangezien het gebied, dat ongeveer 4 tot 5 rai lang is, een stortplaats voor afval is geworden. De straat is omgeven en bekleed met afval en de beboste gebieden zijn bedekt met verschillende soorten afval, waaronder meubels, vuilniszakken, voedsel, oude kleding, bouwmaterialen en meer.

Bewoners vroegen lokale media, waaronder wij, om het gebied te filmen en te fotograferen terwijl ze proberen de kwestie onder de aandacht van de gemeenteraad en lokale functionarissen te brengen.

Het is eerder schoongemaakt, maar het gebied blijft een stortplaats en ziet er nu, in de woorden van omwonenden, slechter uit dan ooit.

Het bosrijke gebied heeft volgens de bewoners ook tientallen zwerfhonden, ratten, insecten en zelfs wilde zwijnen aangetrokken die zouden zijn gezien in het gebied dat door de afvalhopen graaft. De bewoners zeggen dat de soi gevaarlijk is om te lopen vanwege het aantal dieren dat het gebied heeft aangetrokken en dat soms de lokale bevolking en toeristen achtervolgt.

Hier zijn enkele foto's en een video die we vanmiddag hebben gemaakt.

https://www.facebook.com/Thepattayanews/videos/2345123945773104/

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/