Zijne Majesteit Koning Rama X trouwt, Thailand heeft een nieuwe koningin

Zijne Majesteit Koning Maha Vajiralongkorn Bodindradebayavarangkun heeft een koninklijk bevel uitgevaardigd waarin generaal Suthida Vajiralongkorn na Ayudhya met ingang van 1 mei wordt uitgeroepen tot koningin van Thailand.

Volgens de Royal Gazette is HM de koning met generaal Suthida Vajiralongkorn na Ayudhya getrouwd "legaal en in overeenstemming met de koninklijke traditie".

De nieuwe koningin wordt beschouwd als een lid van de koninklijke familie.

Noot van de redactie: alle opmerkingen moeten ervoor zorgen dat ze de Thaise wet volgen.

BRONKoninklijke Staatscourant
De heer Adam Judd is sinds december 2017 mede-eigenaar van TPN media. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in retail sales, HR en operations management, en schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar als fulltime inwoner in Pattaya, is lokaal bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een vaste bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Pattayanewseditor@gmail.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/