Zijne Majesteit Koning Rama X trouwt, Thailand heeft een nieuwe koningin

Zijne Majesteit Koning Maha Vajiralongkorn Bodindradebayavarangkun heeft een koninklijk bevel uitgevaardigd waarin generaal Suthida Vajiralongkorn na Ayudhya met ingang van 1 mei tot koningin van Thailand wordt verklaard.

Volgens de Royal Gazette is ZM de Koning ‘legaal en in overeenstemming met de koninklijke traditie’ getrouwd met generaal Suthida Vajiralongkorn na Ayudhya.

De nieuwe koningin wordt beschouwd als lid van de koninklijke familie, aldus het rapport.

Noot van de redactie: eventuele opmerkingen moeten ervoor zorgen dat ze de Thaise wet volgen.

Abonneren
BRONKoninklijke Staatscourant
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/