Indiase man loopt glazen deur binnen in gehuurde villa, naar plaatselijk ziekenhuis gestuurd

Het mysterie omringt waarom een ​​Indiase toerist in de vroege uren van deze ochtend, 30 april 2019, tegen een glazen deur van een villa in Pattaya liep.

Lokale nieuwsmedia meldden dat de reddingsactie van Sawang Boriboon om 6 uur 's ochtends ter plaatse was in het pand in Soi 4 op Pratumnak Hill.

Bij aankomst bij de villa vonden ze Vishesh Goyal, 28, en veel gebroken glas. De Indiër zat onder de snijwonden en bloed en werd opgelapt voordat hij met spoed naar een ziekenhuis werd gebracht. Verslaggevers verklaarden dat hij gedesoriënteerd en zwaar dronken leek.

Het enige bewijs werd geleverd door vrienden van het slachtoffer, die zeiden dat ze allemaal bij het zwembad hadden gedronken. Toen ging meneer Goyal naar zijn kamer en daar klonk het geluid van brekend glas. Op dat moment haastten ze zich om de plaatselijke medische staf te bellen voor hulp toen ze hem onder zijn eigen bloed zagen.

De heer Goyal herstelt momenteel van zijn verwondingen in een plaatselijk ziekenhuis.

 

 

BRONDagelijks updatenieuws
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/