Indiase man loopt glazen deur binnen in gehuurde villa, naar plaatselijk ziekenhuis gestuurd

Het mysterie omringt waarom een ​​Indiase toerist in de vroege ochtenduren, 30 april 2019, een glazen deur binnenliep in een villa in Pattaya.

Lokale nieuwsmedia meldden dat de redding van Sawang Boriboon om 6 uur ter plaatse was bij het pand in Soi 4 op de Pratumnak-heuvel.

Bij aankomst bij de villa vonden ze Vishesh Goyal, 28, en veel gebroken glas. De indiaan was bedekt met snijwonden en bloed en werd opgelapt voordat hij met spoed naar een ziekenhuis werd gebracht. Volgens journalisten leek hij gedesoriënteerd en zwaar dronken te zijn.

Het enige bewijs werd geleverd door vrienden van het slachtoffer die zeiden dat ze allemaal bij het zwembad hadden gedronken. Toen ging meneer Goyal naar zijn kamer en daar klonk het geluid van brekend glas. Op dat moment haastten ze zich om de lokale medische staf te bellen voor hulp toen ze hem onder zijn eigen bloed zagen.

De heer Goyal herstelt momenteel van zijn verwondingen in een plaatselijk ziekenhuis.

 

 

BRONDagelijks update-nieuws
De heer Adam Judd is sinds december 2017 mede-eigenaar van TPN media. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in retail sales, HR en operations management, en schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar als fulltime inwoner in Pattaya, is lokaal bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een vaste bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Pattayanewseditor@gmail.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/