Indiase zakenman zakkenroller in Naklua, beweert 48,000 baht en een ketting van 98,000 baht te hebben verloren

Pattaya-
Een Indiase zakenman, geïdentificeerd als de 37-jarige heer Ashish Bajpai, heeft gisteravond, 1130 april 24, om 2019 uur aangifte gedaan bij de politie van een vermeende significante diefstal.

Dhr. Bajpai meldde dat hij aan het wandelen was op SOI 29/1 in Naklua toen hij werd benaderd door een groep van wat volgens hem vrouwen waren die seksuele diensten aanboden.

Hij weigerde het aanbod ondanks dat ze hem probeerden te omhelzen en te dwingen terug te gaan naar zijn hotel.
Toen hij wegliep, verklaarde hij dat hij ontdekte dat hij een halsketting ter waarde van 98,000 baht en contant geld in zijn zakken miste. Hij verklaarde dat hij ongeveer 48,000 baht bij zich had die ze hadden gestolen.

De politie heeft camerabeelden bekeken en heeft bevestigd dat er een incident leek te hebben plaatsgevonden waarbij de heer Bajpai en een dief betrokken waren, maar heeft het buitgemaakt bedrag niet bevestigd.

Het onderzoek gaat verder.

 

Abonneren
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/