37-jarige Finse toerist heeft gezondheidsproblemen tijdens het rijden op een motorcrossmotor, in coma in plaatselijk ziekenhuis

Chon Buri-

Een 37-jarige Finse toerist, die alleen is geïdentificeerd met zijn voornaam, de heer Johannes, in afwachting van bericht aan zijn familie, raakte gisteravond, 8 april 2019, ernstig gewond in de diepe jungle buiten de stad tijdens een motorcross incident.

Hij reed met een aantal buitenlandse vrienden motorcross toen hij door reddingswerkers werd verklaard tekenen van een beroerte te hebben gehad. Ze waarschuwden de autoriteiten toen ze hem niet konden helpen. De definitieve bevestiging van de exacte gezondheidstoestand die het incident veroorzaakte, werd niet aan de media gegeven.

Zijn toestand was ernstig en lokale dorpelingen hielpen reddingswerkers ter plaatse te krijgen, die ver in de jungle op onverharde motorcrossbanen lag.

De heer Johannes werd in een kunstmatige coma geplaatst en ligt momenteel in een plaatselijk ziekenhuis in ernstige toestand op de intensive care in afwachting van contact van vrienden en familieleden. Naar verluidt is de ambassade op de hoogte van het ongeval.

Een getuige verklaarde tegenover de media dat de heer Johannes al vele, vele jaren een regelmatige bezoeker van Pattaya is en goed bekend is in de stad en met vrienden was gegaan voor een motorcrossexcursie buiten de stad.

Het duurde enkele uren voordat reddingswerkers de man uit het oerwoud konden halen, geconfronteerd met dichte bossen en gevaarlijke omstandigheden. Hij werd rond 11 uur 's nachts gered nadat tientallen reddingswerkers hadden geholpen hem uit het bos te halen.

 

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/