27-jarige Duitse toerist geslagen, verkracht en vermoord op Koh SiChang in Chonburi, Thaise man gearresteerd, zou bekennen

Koh SiChang-

Een 27-jarige Duitse toeriste, Mariam Beelte, die op vakantie was in Pattaya, werd op zondag 8 april 2019 geslagen, verkracht en vermoord tijdens een dagtocht naar Koh SiChang, dat net ten noorden van de stad aan de rand van de Pattaya Baai.

Haar lichaam werd zondag bedekt met bladeren en stenen gevonden op een strand op het eiland.

Volgens de autoriteiten die het incident onderzochten, was Mariam gisteren, zondag 8 april, rond het middaguur aangekomen. Kort na aankomst huurde ze een motor om op eigen gelegenheid het eiland te verkennen, aldus de politie.

Een tweede toerist, die niet bij naam werd genoemd, ontdekte haar lichaam zondagavond om ongeveer 8 uur 's nachts tijdens een strandwandeling.

Ambtenaren onderzochten het gebied en bekeken camerabeelden en identificeerden een verdachte in het gebied.

Hij werd genoemd als 24-jarige Thaise man Ronnakorn Romreun, een inwoner van het eiland. Na een verhoor van drie uur heeft hij naar verluidt de misdaad toegegeven.

Ambtenaren zeiden dat Ronnakorn verklaarde dat hij haar op haar motor zag rijden en dat hij haar erg aantrekkelijk vond en probeerde met haar in gesprek te gaan. Ze weigerde zijn avances en dit maakte hem boos.

Andere nieuwsmedia hebben gemeld, maar niet bevestigd door functionarissen, dat Ronnakorn verklaarde dat hij tijdens de aanval high was van crystal meth.

Vervolgens volgde hij haar naar een rotspad dat naar de berg Phra Chulachomklao en de vlaggenmast van Assadang leidde, zei de politie, waar hij haar verkrachtte. Bang dat ze de politie zou waarschuwen en hem zou identificeren, vermoordde hij haar.

Hij is aangeklaagd voor verkrachting, moord en het verbergen van een lichaam. Hij wordt momenteel vastgehouden zonder borgtocht in afwachting van juridische stappen.

De Duitse ambassade en familie zijn op de hoogte gesteld van de tragische gebeurtenissen.

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/