Van Driver geeft portemonnee terug aan Zuid-Koreaanse toerist met 20,000 baht, creditcards

De bestuurder van een passagiersbusje van Bangkok-Pattaya heeft woensdagavond een portemonnee met 20,000 Baht contant teruggegeven aan een Zuid-Koreaanse toerist, nadat hij het in het busje had gevonden.

De toerist, Koo Seungwan, 32, diende een klacht in bij het politiebureau van Pattaya dat hij zijn portemonnee had laten vallen op de passagiersbus die hem van Bangkok naar de voorkant van Soi Jomtien 12 bracht.

De toerist zei dat de portemonnee contant geld in verschillende valuta's ter waarde van 20,000 Baht bevatte, evenals zijn creditcards.

Later werd het politiebureau door de verkeersradioshow JS100 geïnformeerd dat de bestuurder van het busje, Wanit Phukaengduan, 49, de show had gebeld om te melden dat hij de portemonnee had gevonden.

Wanit zei dat hij binnen twee uur naar Pattaya zou terugkeren om de portemonnee terug te geven.

Koo bedankte de chauffeur voor het terugbrengen van de portemonnee. Het is niet bekend of hij de eerlijke chauffeur een beloning heeft aangeboden.

De heer Adam Judd is sinds december 2017 mede-eigenaar van TPN media. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in retail sales, HR en operations management, en schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar als fulltime inwoner in Pattaya, is lokaal bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een vaste bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Pattayanewseditor@gmail.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/