Stadsfunctionarissen kondigen Songkran-regels en -beperkingen voor het waterfestival aan

PATTAYA:–

Stadsfunctionarissen verklaarden dat ze dit jaar de eindtijden van het waterspel van 6:00 uur dit jaar in de hele stad strikt zullen handhaven. Ze herinnerden ondernemers er deze week tijdens een bijeenkomst aan dat watervaten op dit moment moeten worden verwijderd.

Ze herinnerden toeristen en expats eraan dat poeder/klei niet was toegestaan ​​en ook zou worden verboden tijdens het festival in de stad.

Ze verklaarden ook dat hogedrukwaterpistolen/pvc-buiskanonnen verboden zijn.

DUI-controlepunten zullen door de hele stad worden opgezet en chauffeurs zullen willekeurig worden gecontroleerd op rijden onder invloed. Ondanks een druk van sommige regeringsfunctionarissen, is er geen verbod op drank tijdens het festival.

De stadspolitie zal door de stad patrouilleren en alle hens aan dek zal van kracht zijn voor de data van het waterfestival, die van 12 tot 19 in de stad zijn.

Ambtenaren verklaarden dat achterop vrachtwagens rijden IS toegestaan, maar het drinken van drank achterin vrachtwagens is verboden en ze zullen vrachtwagens stoppen en inspecteren tijdens het festival op dronken passagiers.

Ze zeiden ook dat ze tijdens het festival op zoek zullen gaan naar groepen tieners die met hoge snelheid op motorfietsen racen.

Ten slotte verklaarden ze dat Songkran een traditioneel festival is en dat bikini's, wedstrijden met natte t-shirts, het tonen van huid of flitsen, enz. tegen de Thaise tradities waren en niet waren toegestaan. Ze herinnerden toeristen eraan zich gepast te kleden.

Tijdens het festival zullen er verschillende reddings-/medische hulpverleningscentra op Beach Road zijn.

Beach Road is op de 10e van begin tot eind afgesloten van 00:7 uur tot 00:19 uur voor de laatste dag van het festival.

 

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/