Chinese Tour Bus kantelt in Jomtien, zeven Chinese staatsburgers gewond

PATTAYA:–Zeven Chinese toeristen raakten gewond toen hun tourbus op Sukhumvit Road in Jomtien Beach kantelde.

Paramedici brachten de niet-geïdentificeerde slachtoffers met spoed naar het Pattaya Memorial Hospital nadat de in Bangkok geregistreerde bus op 25 maart in een afwateringskanaal van een verkeerseiland voor het Ambassador City Hotel was gevallen. Zestien andere passagiers waren ongedeerd.

Bestuurder Paitoon Chaisombat, 40, zei dat hij uitweek om te voorkomen dat hij een vrachtwagen voor hem raakte en de controle over de bus verloor. Hij gleed van de met regen bedekte weg de sloot in.

BRONDaily Mail
De heer Adam Judd is sinds december 2017 mede-eigenaar van TPN media. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in retail sales, HR en operations management, en schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar als fulltime inwoner in Pattaya, is lokaal bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een vaste bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Pattayanewseditor@gmail.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/