Thaise man die ladyboy probeert te zakkenrollen eindigt in arrestatie

Pattaya-

Tijdens een normale gang van zaken in Pattaya probeerde een Thaise man misbruik te maken van een ladyboy en greep haar portemonnee en werd uiteindelijk gearresteerd.

De man, de 37-jarige Seri Seuameng, zag het slachtoffer, de 33-jarige Patrasit Khongbanjop (degene met het chirurgische masker op de foto), op straat lopen en bood haar een ritje op zijn motor aan naar haar huis in Zuid-Pattaya vroege vrijdagochtend afgelopen weekend.

De heer Khongbanjop dacht dat de heer Seuameng een barmhartige samaritaan was en nam het aanbod aan. Toen meneer Seuameng echter richting Rompho Market in Jomtien begon te rijden, wist Patrasit dat er iets mis was en sprong van de motor.

Ze ontdekte echter dat de dief haar portemonnee met enkele duizenden baht al had meegenomen terwijl ze op de fiets zat en dat de zogenaamde barmhartige Samaritaan een ervaren zakkenroller was.

Patrasit deed aangifte bij de politie, die de heer Seuameng via camerabewaking opspoorde en hem in zijn woning aantrof. Hij bekende de diefstal.

Het blijkt dat meneer Seuameng een lange criminele geschiedenis heeft, met meerdere drugs-, gok- en zakkenrollersdelicten. Hij zal waarschijnlijk terugkeren naar de gevangenis voor de misdaad.

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/