Ambtenaren van Pattaya City vormen een plan om het varende monument van Zijne Majesteit Rama IX op Beach Road te herstellen

Pattaya-
Vanmiddag hebben stadsfunctionarissen van Pattaya, waaronder functionarissen van het Fine Arts Department, het Department of Education, een vice-burgemeester en het City Mechanics Office, een rondleiding gegeven door het monument in het centrum van Beach Road, gewijd aan Zijne Majesteit Koning Rama IX.

Dit monument, dat de liefde van Zijne Majesteit voor zeilen en het winnen van deelname aan de zeilbootcompetitie in de spelen van 16 december 1967 op Pattaya Beach benadrukt, is geërodeerd en verkeert in een vervallen staat, wat bezorgdheid veroorzaakt bij de lokale bevolking en toeristen. De datum van 16 december is nu vastgelegd als de Nationale Sportdag van Thailand ter ere van deze gelegenheid.

De functionarissen zeiden dat ze een plan zullen opstellen om het monument in een nieuwe staat te herstellen en ervoor te zorgen dat het respect toont voor Zijne Majesteit en zijn nalatenschap en liefde voor zeilen eert.

Het definitieve plan wordt ter goedkeuring naar het koninklijk paleis gestuurd.

Als je meer wilt lezen over het monument en de passie van Zijne Majesteit de Koning voor zeilen, dan is hier een geweldig artikel uit Pattaya Mail door Peter Cummins.

Koning Bhumibol Adulyadej de legendarische koninklijke zeeman (deel 1)

Noot van de redactie: negatieve opmerkingen over de koninklijke familie worden verwijderd en de gebruiker wordt van de pagina verbannen volgens de Thaise wet. Dank u.

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/