Ambtenaren van Pattaya City vormen een plan om het varende monument van Zijne Majesteit Rama IX op Beach Road te herstellen

Pattaya-
Vanmiddag hebben stadsambtenaren van Pattaya, waaronder functionarissen van het Departement voor Schone Kunsten, het Ministerie van Onderwijs, een vice-burgemeester en het City Mechanics Office, een rondleiding gekregen door het monument in het centrum van Beach Road, gewijd aan Zijne Majesteit Koning Rama IX.

Dit monument, dat de liefde van Zijne Majesteit voor zeilen en het winnen van deelname aan de zeilbootwedstrijd tijdens de spelen van 16 december 1967 op Pattaya Beach benadrukt, is geërodeerd en verkeert in een vervallen staat, wat aanleiding geeft tot bezorgdheid bij de lokale bevolking en toeristen. Ter ere van deze gelegenheid is 16 december nu vastgelegd als de Nationale Sportdag van Thailand.

De functionarissen verklaarden dat ze een plan zullen opstellen om het monument in een nieuwe staat te herstellen en ervoor te zorgen dat het op de juiste manier respect toont voor Zijne Majesteit en zijn nalatenschap en liefde voor zeilen eert.

Het definitieve plan zal ter goedkeuring naar het Koninklijk Paleis worden gestuurd.

Als je meer wilt lezen over het monument en de passie van Zijne Majesteit de Koning voor zeilen, dan is hier een geweldig artikel uit Pattaya Mail door Peter Cummins.

Koning Bhumibol Adulyadej, de legendarische koninklijke zeeman (deel 1)

Noot van de redactie: eventuele negatieve opmerkingen over de koninklijke familie worden verwijderd en de gebruiker wordt volgens de Thaise wet van de pagina verbannen. Bedankt.

Inschrijven
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/