Koninklijke Thaise politie verklaart dat de stemming ordelijk was, op zoek naar problemen na de verkiezingen

Bangkok-

De politie in het hele land vervolgt vijftig schendingen van de kieswetten en houdt de situatie na de verkiezingen in de gaten voor verdere tekenen van problemen.

Het coördinatiecentrum voor veiligheid, vrede en orde van de Royal Thai Police is alert op groepen met slechte bedoelingen die chaos na de verkiezingen veroorzaken, zei plaatsvervangend woordvoerder van de nationale politie, kolonel Krissana Pattanacharoen, maandag.

De vijftig onderzochte gevallen betreffen onder meer het kopen van stemmen, het opzettelijk vernietigen van stembiljetten en de verkoop van alcohol tijdens de verkiezingen.

Krissana zei dat de politie nauw samenwerkte met de verkiezingscommissie om snelle, transparante en eerlijke onderzoeken te garanderen.

Hij zei dat zowel de voorverkiezingen van 17 maart als de verkiezingen van zondag zonder geweld zijn verlopen, en hoofdcommissaris Pol van de nationale politie. Generaal Chakthip Chaijinda had de achterban bedankt voor hun goede werk bij het zorgen voor de openbare orde en veiligheid in stembureaus, het faciliteren van de verkeersstroom en het zorgen voor het transport en de beveiliging van stembussen.

Inlichtingenofficieren hielden nu de situatie in de gaten en waakten over activiteiten onder mensen met kwade bedoelingen, voegde hij eraan toe.”

Inschrijven
BRONThe Nation
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/