Politie Pattaya betrapt dief die geld en bezittingen uit de kamer van Pakistaanse toerist nam

Pattaya-

Om 09:00 vanmorgen, 21 maart 2019, arresteerde de stadspolitie van Pattaya mevrouw Piyaphat Khaobutdee, 23 jaar oud, die werd beschuldigd van het stelen van een Pakistaanse toerist voor een bedrag van 3,000 baht contant uit zijn kamer in de vroege ochtenduren van dezelfde dag.

Omstreeks 2 uur vanmorgen benaderde de heer Kumar Asook, 00 jaar oud, uit Pakistan het politiebureau in Walking Street met een klacht.

De heer Ashook verklaarde dat hij mevrouw Khaobutdee naar zijn kamer had gebracht toen ze hem onderweg naderde en zei dat ze een slaapplaats nodig had. Meneer Asook, die verklaarde dat hij ermee instemde haar een plek te geven om te rusten uit de goedheid van zijn hart, nam haar mee terug naar zijn kamer. Hij bracht haar vervolgens naar het Wiz Hotel, Soi Thap Phraya 8, en maakte daarna een wandeling door Walking Street.

De heer Asook ontdekte toen dat het geld dat in de broekzak was opgeslagen voor 3,000 baht verloren was gegaan. Hij vertelde de politie dat verwacht werd dat deze jonge vrouw het zou hebben meegenomen. De politie nodigde hem vervolgens uit om het te onderzoeken en een aanklacht in te dienen, wat hij accepteerde.

De politie slaagde erin om mevrouw Khaobutdee snel te lokaliseren omdat de receptie van het hotel een kopie van haar identiteitsbewijs had genomen. Ze gaf toe het geld uit de broekzak van de toeristen te hebben gehaald en zal volgens de Thaise wet vervolgd worden voor diefstal.

De heer Ashook was erg blij met het snelle optreden van de politie en prees hen omdat ze de crimineel snel hadden gepakt.

De politie van Pattaya, geleid door de nieuwe politiechef, gaf de heer Ashook bloemen en verontschuldigde zich namens de stad voor de slechte ervaring.

Inschrijven
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/