Pattaya City heeft een nieuwe politiechef!

Pattaya-

Verkeers- en misdaadbestrijdingspolitie begroette hun nieuwe baas eerder deze week met bloemen op het politiebureau van Pattaya.

Pol. Kolonel Prawit Chorsang nam 18 maart over van Pol. Kolonel Apichai Kroppech, die werd benoemd tot plaatsvervangend commandant van de provinciale politie van Nonthaburi en werd bevorderd.

Apichai is nu al meer dan een jaar een vaste waarde in Pattaya en wordt gecrediteerd voor het runnen van een efficiënte en geloofwaardige politiemacht en het waarborgen van de toeristische en lokale veiligheid. Apichai had de reputatie een ongelooflijk schema te hebben en zichtbaar en aanwezig te zijn op bijna elke grote plaats delict en elk probleem. Hij had ook een positieve reputatie door ervoor te zorgen dat toeristen veilig waren en criminelen op te sporen die op toeristen aasden.

Prawit was de politiechef in de door conflicten verscheurde provincie Yala en is een van de 1,450 topfunctionarissen van de Royal Thai Police die deze maand naar nieuwe functies zijn herschikt.

Prawit kijkt uit naar zijn nieuwe rol en blijft ervoor zorgen dat Pattaya veilig is voor zowel toeristen als de lokale bevolking.

Inschrijven
BRONDaily Mail, Het Pattaya-nieuws
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/