Thaise politie zegt dat de vrouw van Jordanian National die zijn zoon in Bali Hai Bay verdronk niet betrokken was

PATTAYA – Een Jordaanse man wordt ervan beschuldigd zijn eigen peuter te hebben vermoord door hem in een kinderwagen te binden en hem in de golf bij Pattaya te dumpen, zei de politie deze week. We berichtten hier eerder over op onze social media feeds toen het dinsdag breaking news werd.

Wael Zureikat, 52, werd gearresteerd op Suvarnabhumi International Airport terwijl hij probeerde het land te verlaten, uren nadat zijn 18 maanden oude zoon maandagavond dood werd gevonden, volgens immigratiechef luitenant-generaal Surachate Hakparn.

Het lichaam van de jongen werd gevonden door een plaatselijke speedbootkapitein. De jongen zat nog steeds vastgebonden aan de kinderwagen en dreef in het water bij de Bali Hai-pier in Pattaya. Volgens de politie was hij al minstens twee dagen dood. De visser verklaarde dat hij eerst dacht dat de jongen een pop was, totdat hij dichterbij kwam en de gruwelijke waarheid zag.

Kolonel Apichai Krobphec, politiechef van Pattaya, zei dat Zureikat bekende dat hij zijn zoon vrijdagavond laat had vermoord door de kinderwagen van de pier te duwen. Een re-enactment werd dinsdagochtend laat uitgevoerd door de politie met dhr. Zureikat nadat hij de moord volledig had toegegeven.

Surachate zei dat Zureikat wraak wilde nemen op zijn 24-jarige vrouw nadat ze tijdens hun vakantie daar een gewelddadige ruzie hadden gekregen over hun financiële situatie en omdat hij helemaal geen kinderen wilde hebben. Hij is beschuldigd van moord. De heer Zureikat verklaarde in een interview op het politiebureau van Pattaya dat we op onze sociale media-feeds hebben gepost dat hij voelde dat hij het slachtoffer was en dat hij geen spijt had van zijn daden. Hij verklaarde dat hij nooit kinderen wilde en dat hij gestrest was omdat hij vader was.

Surachate zei dat de vrouw, die niet is geïdentificeerd, nog steeds in shock was nadat ze hoorde over de dood van haar zoon en nog steeds geen verklaring kon afleggen. Ze is momenteel onder medische zorg in een plaatselijk ziekenhuis, voegde hij er rouwend aan toe.

Surachate, in Thailand bekend als Big Joke, verklaarde ook dat de heer Zureikat de volledige kracht van de Thaise wet zal ondergaan en dat de Thaise rechtbanken over zijn lot zullen beslissen.

De zaak veroorzaakte een schok en verontwaardiging op sociale media, waarbij veel gebruikers hopen dat de heer Zureikat de doodstraf zal krijgen voor zijn acties.

BRONRak Siam, Nation, Thai Visa, The Pattaya News
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/