Politie Pattaya stopt groep lokale motorracende tieners, neemt fietsen mee voor het overtreden van uitlaatregels (video)

Jomtien-

Na herhaalde klachten van buurtbewoners over groepen tieners die in de vroege ochtenduren met luide uitlaten door de straten racen, kwam de politie van Pattaya vanmorgen, 14 maart 2019 om 4:00 uur, in actie.

Een groep tieners werd tegengehouden door de politie van Pattaya in het Jomtien-gebied nadat ze waren waargenomen terwijl ze op hoge snelheid reden met zeer luide uitlaatpijpen. Bewoners klaagden al enkele weken dat de groepen hen 's nachts wakker hielden vanwege het lawaai.

De tieners werden ondervraagd en de fietsen werden geobserveerd door ambtenaren waarvan werd bevestigd dat ze de wet overtraden op het gebied van accessoires en illegale uitlaatpijpen.

De politie heeft de fietsen in beslag genomen en zal de tieners de rekening in rekening brengen voor het uitvoeren van de aanpassingen die nodig zijn om de fietsen weer in orde te brengen. Ook voor het stallen van de fietsen gedurende deze periode worden er kosten in rekening gebracht.

Op Thaise sociale media werden vragen gesteld over waar de ouders van de tieners waren en waarom ze op een schoolavond om 4 uur door de straten van de stad mochten racen.

Inschrijven
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/