Politie Pattaya stopt groep lokale motorracende tieners, neemt fietsen mee voor het overtreden van uitlaatregels (video)

Jomtien-

Na herhaalde klachten van omwonenden over groepen tieners die tijdens de vroege ochtenduren met luide uitlaten de straten op en neer raceten, ondernam de politie van Pattaya vanochtend 14 maart 2019 om 4:00 uur actie.

Een groep tieners werd tegengehouden door de politie van Pattaya in de omgeving van Jomtien nadat ze met hoge snelheid met zeer luide uitlaatpijpen waren geobserveerd. Bewoners klaagden al enkele weken dat de groepen hen 's nachts wakker hielden vanwege het lawaai.

De tieners werden ondervraagd en de fietsen werden geobserveerd door ambtenaren waarvan werd bevestigd dat ze de wet overtreden op het gebied van accessoires en illegale uitlaatpijpen.

De politie heeft de fietsen in beslag genomen en zal de tieners de rekening in rekening brengen voor het uitvoeren van de aanpassingen die nodig zijn om de fietsen terug te brengen zodat ze wettelijk conform zijn. Ook de stalling van de fietsen wordt in deze periode in rekening gebracht.

Op Thaise sociale media werden vragen gesteld over waar de ouders van de tieners waren en waarom ze op een schoolavond om vier uur 's ochtends door de straten van de stad mochten racen.

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/