Koreaanse restauranteigenaar rijdt onder intoxicatie: drie gewonden bij ongeval, één slachtoffer in coma

Pattaya-

De 52-jarige Mr. Sunghee Park uit Korea heeft vanmorgen 330 maart 14 om 2019 uur in Zuid-Pattaya voor The Rich Home meerdere motorfietsen aangereden, waardoor Thaise staatsburgers meerdere verwondingen hebben opgelopen.

Hij testte positief omdat hij over de limiet voor alcohol was.

De gewonden werden naar het ziekenhuis gebracht en de heer Park werd gearresteerd voor rijden onder invloed en het veroorzaken van het ongeval. Hij werkte ook niet mee met de politie en had ruzie met hen op de plaats van het ongeval en beweerde dat het niet zijn schuld was. Mr. Park is een lokale expat-bedrijfseigenaar die een populair lokaal Koreaans restaurant bezit.

Een van de gewonden ligt in coma en verkeert in kritieke toestand. De andere twee hebben gebroken benen.
Getuigen verklaarden dat de heer Park de controle over zijn zwarte Ford Fiesta-voertuig verloor en op de motorrijders botste. Ook zou hij de verkeerde kant op hebben gereden op een eenrichtingsweg.

Dhr. Park was niet gewond en leek afstandelijk en onbezorgd, zoals gemeld door getuigen voor de verwondingen die hij had veroorzaakt.

Inschrijven
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/