Australian/Scottish National valt 71-jarige medebarklant ongevraagd aan met fles van achteren, gearresteerd

De volgende video is op sociale media gedeeld door een lokale bedrijfseigenaar van een zogenaamd ongevraagde aanval met een glazen bierflesje op een oudere klant door een Australische staatsburger, de heer Alan William Toner, 48 jaar oud, op een klant in een populaire bar in Centraal Pattaya.

Volgens het paspoort van dhr. Toner werd hij oorspronkelijk geboren in Glasgow, Schotland, maar is nu Australisch staatsburger.

Het slachtoffer werd naar verluidt zonder enige provocatie van achteren aangevallen door meneer Toner zonder waarschuwing en was niet in staat zichzelf te verdedigen. De video lijkt dit te bevestigen.

Lokale bedrijfseigenaren die bekend waren met de situatie, merkten op sociale media op dat het slachtoffer een 71-jarige lokale buitenlandse ingezetene was en niets had gedaan om de aanval aan te zetten. Er werd beweerd dat het slachtoffer alleen had gezeten en een biertje had gedronken en met niemand had gepraat en net zijn prullenbak had gecontroleerd en wegging toen meneer Toner hem zonder waarschuwing van achteren aanviel.

De heer Toner wordt momenteel vastgehouden door de politie in afwachting van een rechtszaak in een plaatselijke gevangenis. De aanval vond plaats op 11 februari 2019, maar de video is onlangs vrijgegeven op sociale media door lokale bareigenaren om te laten zien dat meneer Toner schuldig was aan zijn acties.

De heer Adam Judd is sinds december 2017 mede-eigenaar van TPN media. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in retail sales, HR en operations management, en schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar als fulltime inwoner in Pattaya, is lokaal bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een vaste bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Pattayanewseditor@gmail.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/