Australian/Scottish National valt 71-jarige medebarklant ongevraagd aan met fles van achteren, gearresteerd

De volgende video werd gedeeld op sociale media door een lokale ondernemer van een vermeende ongevraagde aanval met een glazen bierflesje op een oudere klant door een Australische onderdaan, de heer Alan William Toner, 48 jaar oud, op een klant in een populaire bar in Centraal Pattaya.

Volgens het paspoort van meneer Toner is hij oorspronkelijk geboren in Glasgow, Schotland, maar heeft hij nu de Australische nationaliteit.

Het slachtoffer zou zonder waarschuwing van achteren zijn aangevallen door meneer Toner en kon zich niet verdedigen. De video lijkt dit te bevestigen.

Lokale ondernemers die bekend waren met de situatie, merkten op sociale media op dat het slachtoffer een 71-jarige lokale buitenlandse inwoner was en niets had gedaan om de aanval uit te lokken. Er werd beweerd dat het slachtoffer alleen een biertje zat te drinken en met niemand had gepraat en net zijn prullenbak had gecontroleerd en wegging toen meneer Toner hem zonder waarschuwing van achteren aanviel.

Dhr. Toner wordt momenteel door de politie vastgehouden in afwachting van zijn rechtszaak in een plaatselijke gevangenis. De aanval vond plaats op 11 februari 2019, maar de video is onlangs vrijgegeven op sociale media door lokale bareigenaren om te laten zien dat meneer Toner schuldig was aan zijn daden.

Inschrijven
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/