Mystery Foreigner hangend gevonden in braakliggend bosgebied op Pratumnak Hill

De politie van Pattaya werd maandag deze week gebeld, zoals we op onze sociale media-feeds meldden, nadat een lokale man een niet-geïdentificeerde buitenlander had gevonden die aan een boom was opgehangen op een braakliggend terrein op de Pratumnak-heuvel.

Forensische rechercheurs en de reddingsstichting Sawang Boriboon voegden zich bij de politie op het braakliggende terrein dat is omgeven door prikkeldraad.

Daar troffen ze een blanke man aan tussen de 35 en 40 jaar oud, schatten ambtenaren.

De man zat vast aan een vijf meter hoge tak met een drie meter lang groen koord om zijn nek. De man werd op zijn knieën gevonden.

Hij had een kleine bloedwond aan zijn rechterdij, vermoedelijk veroorzaakt door in contact te komen met de tak.

Er waren geen tekenen van een worsteling of andere verwondingen en men dacht dat hij al twee dagen dood was.

Er was geen identiteitsbewijs op het lichaam dat gekleed was in zwart-witte kleding, witte schoenen en een zwarte pet.

De politie zei dat het lijkt op zelfmoord - het lichaam is verzonden voor autopsie.

Het lichaam werd gevonden door een lid van het publiek dat naar het terrein ging om zichzelf te ontlasten en een vieze geur opmerkte.

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/