Verkiezingen zullen naar verwachting deze maand een verbod op de verkoop van drank met zich meebrengen

Geen vectorborden voor alcohol en alcoholvrije gebieden. Symbool verboden alcoholisme en drank, verbod en stop pictogrammen

Thailand-

Zoals gemeld door Thairath en andere Thaise mediabronnen, heeft de Thaise verkiezingscommissie officieel verklaard dat drankverboden van kracht moeten (en waarschijnlijk zullen) zijn voor verkiezingsdagen, inclusief vervroegde stemming op 16 en 17 maart 2019.

Volgens de Thaise wet is de verkoop van sterke drank tijdens een verkiezing verboden. De verkiezingscommissie heeft aangekondigd deze wet te steunen en dat het bijna zeker is dat de verkoop van sterke drank verboden zal zijn van 6 uur tot 00 uur van 6 tot 00 maart en van 16 en 17 maart. Maart.

Het is op dit moment niet bekend of bars, gogo's en restaurants hierdoor voor en na deze tijden sterke drank kunnen verkopen en dit zal afhangen van lokale functionarissen en agentschappen.

Als dit effectief is, betekent dit dat de populaire feestdag van St. Patrick's Day een droge dag zal zijn in Pattaya.

De Irish Society of Pattaya heeft bevestigd dat de jaarlijkse parade normaal zal doorgaan op de 17e op Beach Road en nodigt zowel toeristen als de lokale bevolking uit om deel te nemen, ongeacht een mogelijk drankverbod.

Als het effectief is, geldt dit verbod niet alleen voor Thaise onderdanen, maar ook voor toeristen. In voorgaande jaren gold dit verbod niet voor hotels of restaurants, maar de afgelopen jaren zijn de beperkingen aangescherpt.

 

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/