Verkiezingen zullen deze maand naar verwachting een verbod op drankverkoop brengen

Geen vectortekens voor alcohol en alcoholvrij gebied. Symbool verboden alcoholisme en drank, verbod en stop pictogrammen

Thailand-

Zoals gerapporteerd door Thairath en andere Thaise mediabronnen, heeft de Thaise verkiezingscommissie officieel verklaard dat drankverboden van kracht moeten zijn (en waarschijnlijk zullen zijn) voor verkiezingsdagen, inclusief vroege stemmingen op 16 en 17 maart 2019.

Volgens de Thaise wet is de verkoop van sterke drank verboden tijdens een verkiezing. De verkiezingscommissie heeft aangekondigd deze wet te steunen en dat het bijna zeker is dat de verkoop van sterke drank van 6 tot en met 00 maart van 6:00 uur tot 16:17 uur zal worden verboden, evenals van 23 en 24 maart. Maart.

Het is op dit moment niet bekend of dit bars, gogo's en restaurants toestaat om drank te verkopen voor en na deze tijden en zal afhangen van lokale functionarissen en agentschappen.

Als dit effectief is, betekent dit dat de populaire feestdag van St. Patrick's Day een droge dag in Pattaya zal zijn.

De Irish Society of Pattaya heeft bevestigd dat de jaarlijkse parade op de 17e op Beach Road normaal zal doorgaan en nodigt zowel toeristen als de lokale bevolking uit om deel te nemen, ongeacht een mogelijk drankverbod.

Als het effectief is, geldt dit verbod niet alleen voor Thaise staatsburgers, maar ook voor toeristen. In voorgaande jaren gold dit verbod niet voor hotels of restaurants, maar de afgelopen jaren zijn de beperkingen aangescherpt.

 

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/