Charity Classic Car Show gaat morgen, 2 maart, van start in het Asia Hotel

PATTAYA: – Autoliefhebbers hopen opnieuw honderdduizenden baht in te zamelen voor behoeftige kinderen wanneer de Pattaya Classic Car Show op zaterdag 2 maart om XNUMX uur in het Asia Hotel wordt geopend.

Ook zal er zaterdag om 50 uur een parade van 4 klassieke auto's door Pattaya rijden. Ze zullen door de stad reizen, inclusief Beach Road.

Op 2 maart zijn er ook toneelvoorstellingen en liefdadigheidsactiviteiten in het hotel die avond vanaf 7 uur.

De huidige burgemeester Rattanachai Sutidechanai zei dat de show op 19 februari ten goede zou komen aan de Human Help Network Foundation (Thailand), die het Child Protection and Development Center, het Drop-In Center en het ASEAN Education Center exploiteert.

De eerste Classic Car Show in maart 2017 bracht 400,000 baht op voor het goede doel.

Afbeelding na berichtinhoud
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/