Tourbus met 23 Chinese toeristen steekt rijdend op snelweg in brand, snelle reactie van de chauffeur en een barmhartige Samaritaan leidt tot geen gewonden

Pattaya-
Om 730 uur vanavond vloog een tourbus met 23 Chinese toeristen in brand tijdens het reizen op de snelweg in de buurt van Ocean Marina Yacht Club.

Een andere chauffeur, een 30-jarige Thaise man, die achter de bus zat, merkte de brand op en trok de aandacht van de buschauffeur door zijn claxon vast te houden en naast de bus te rijden totdat de bus stopte.

De buschauffeur en de barmhartige Samaritaan hielpen de toeristen in veiligheid te brengen toen brandweerlieden en reddingswerkers werden geroepen.

Door het snelle werk van de barmhartige Samaritaan en de snelle reactie van de chauffeur raakte geen enkele persoon gewond.


De toeristen die geschrokken maar veilig waren, werden opgehaald door een andere tourbus van hetzelfde bedrijf en de politie doet onderzoek naar de oorzaak van het incident. Het bedrijf, dat wordt beheerd door Scania en ATS Travel, zal ook hun eigen onderzoek uitvoeren dat ze aan de pers hebben verklaard.

 

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/