Thailand organiseert deze winter voor het eerst Miss World-competitie

MANILA – Maanden na Miss Universe 2018 zal Thailand opnieuw dienen als locatie voor een internationale optocht.

Op dinsdag hield Miss World een persconferentie in Bangkok om Thailand formeel aan te kondigen als gastheer van de 2019-editie van de competitie.

Regerend Miss World Vanessa Ponce de Leon uit Mexico en haar mede-continentale koninginnen werden ook gefotografeerd in traditionele Thaise jurken.

Het is de eerste keer dat Miss World in Thailand wordt gehouden.

Afgevaardigden uit 130 landen zijn gepland om in november aan te komen, met de kroningsnacht in december.

 

De heer Adam Judd is sinds december 2017 mede-eigenaar van TPN media. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in retail sales, HR en operations management, en schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar als fulltime inwoner in Pattaya, is lokaal bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een vaste bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Pattayanewseditor@gmail.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/