Thailand organiseert deze winter voor het eerst Miss World-competitie

MANILA – Maanden na Miss Universe 2018 zal Thailand opnieuw dienen als locatie voor een internationale optocht.

Op dinsdag hield Miss World een persconferentie in Bangkok om Thailand formeel aan te kondigen als gastheer van de 2019-editie van de competitie.

Regerend Miss World Vanessa Ponce de Leon uit Mexico en haar mede-continentale koninginnen werden ook gefotografeerd in traditionele Thaise jurken.

Het is de eerste keer dat Miss World in Thailand wordt gehouden.

Afgevaardigden uit 130 landen zijn gepland om in november aan te komen, met de kroningsnacht in december.

 

Afbeelding na berichtinhoud
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/