Jonge indiaan verliest de controle over zijn voertuig en laat zijn auto op een taxi rijden die voor een rood licht staat te wachten (video)

Pattaya-

Een buitenlandse onderdaan uit India, de heer Surinder Singh, wiens leeftijd niet aan de pers werd bekendgemaakt maar begin twintig leek, verloor vanmorgen rond 6:00 uur op een belangrijk kruispunt de macht over het stuur en gooide zijn auto op een taxi die wachtte bij een rood licht.

De taxichauffeur, 50, bleef opmerkelijk ongedeerd. Hij verklaarde aan de Pattaya News dat de heer Singh met hoge snelheid door een rood licht kwam en de controle over zijn voertuig verloor, tegen een lichtmast in het midden van de straat botste en zijn voertuig op de taxi gooide.


De heer Singh, die lichtgewond was en tandletsel opliep maar medische hulp afwees, leek gedesoriënteerd en volgens de politie mogelijk dronken.

De heer Surinder Singh

Ze hielden de heer Singh op de plaats van het ongeval vast om een ​​bloedtest uit te voeren om te bepalen of er alcohol in het spel was, aangezien hij een blaastest ter plaatse weigerde en niet meewerkte.

Ambtenaren zullen CCTV-beelden van de plaats delict bekijken en een interview afnemen met dhr. Singh voordat ze verder gaan met eventuele aanklachten. Hij zal in ieder geval verantwoordelijk zijn voor materiële schade aan de taxi en de straatverlichting, zeiden functionarissen tegen de pers.

De taxichauffeur werd ter plaatse vrijgelaten omdat de autoriteiten vaststelden dat hij geen schuld had aan het ongeval.

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/