Amerikaanse Cobra Gold-soldaten trainen in jungle-overleving van Thaise soldaten, drinken slangenbloed, eten schorpioenen, gekko's, wormen

Thailand en de Verenigde Staten waren gastheer van de openingsceremonie van de jaarlijkse Cobra Gold militaire oefening, de grootste activiteit in zijn soort in de regio Azië-Pacific, waaraan 29 landen deelnamen als deelnemers of waarnemers.

Er zijn drie belangrijke onderdelen van de oefening, die op 22 februari eindigt: militaire veldtraining, humanitaire hulp en training in rampenbestrijding. De doelstellingen omvatten

“Het verbeteren van de maritieme veiligheid, het voorkomen en beperken van opkomende ziektebedreigingen, en het reageren op grootschalige natuurrampen”, aldus een Amerikaanse verklaring.

Amerikaanse mariniers en andere internationale troepen stonden dinsdag in de rij om deel te nemen aan de jaarlijkse traditie van het drinken van bloed van onthoofde cobra's, waarvan wordt gedacht dat het gezondheidsvoordelen oplevert voor mensen die dapper genoeg zijn om het te consumeren.

“We hebben het potentieel om gescheiden te worden, vooral in de jungle die zo dik is, en het is van cruciaal belang dat we onszelf kunnen onderhouden, dus ja, het is zeer nuttig en noodzakelijk”, vertelde een Amerikaanse marinier, geïdentificeerd als sergeant Griffin, aan Reuters.

Naast Thailand en de Verenigde Staten zijn zeven landen actieve deelnemers: Singapore, Japan, China, India, Indonesië, Maleisië en Zuid-Korea. Ongeveer 4,500 Amerikaanse personeelsleden, te land en ter zee, nemen deel.

Hier is een geweldige galerij van de soldaten die genieten van een gratis maaltijd:

Inschrijven
BRONReuters, Associated Press, Onafhankelijk
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/