Dronken buitenlander gaat tekeer rond politiebureau, gearresteerd bij bierbar (video)

Pattaya-

Vanochtend om 1230 uur ging een zeer dronken en agressieve buitenlander, die alleen beweerde Zwitsers te zijn, dronken tekeer in Centraal Pattaya, vlakbij het politiebureau.

Naar verluidt begon hij zijn avond door op het politiebureau een glazen deur in te trappen en zichzelf te verwonden. Vervolgens stak hij over naar Central Festival tegenover het station terwijl hij hevig bloedde uit zijn been.

De man, die weigerde een naam te geven en geen identiteitsbewijs had, bleef een kleine biertuin op de binnenplaats van Central Festival verstoren met een live band gesponsord door Singha. Volgens getuigen gooide hij meerdere tafels omver, stormde het podium op en veroorzaakte schade aan verschillende stands, waardoor tientallen toeristen en personeel uiteenspatten. Daarbij verwondde hij zichzelf opnieuw.

De onbekende buitenlander ligt op het podium van de biertuin in Central Festival.

Reddingspersoneel en de politie arriveerden en behandelden de voet van de man en brachten hem terug naar het politiebureau waar hij leek te kalmeren. De man rende echter weg naar een nabijgelegen bierbarcomplex naast het station waar hij weer naartoe ging. in een razend tempo, waarbij de zaken worden verstoord en er wordt geprobeerd problemen te veroorzaken met toeristen en personeel. De politie volgde hem en arresteerde hem in het biercafécomplex.

Hij verzette zich tegen arrestatie en probeerde agenten te bevechten, zoals te zien is op de video. Op dat moment had de politie er genoeg van en deed hem de handboeien om en hield hem krachtig in bedwang, terwijl hij hen probeerde te schoppen en zich te verzetten tegen arrestatie.

Vervolgens werd hij teruggebracht naar het politiebureau, waar hij, zoals te zien is, vervolgens het glas van een wachtkamer brak door er tegenaan te schoppen, waardoor hij zichzelf nog meer letsel toebracht en materiële schade veroorzaakte. Getuigen melden ook dat hij kort in een cel werd geplaatst voordat hij een wachtkamer vernielde, maar onmiddellijk probeerde andere gevangenen te bevechten.

Hij werd naar een beveiligd ziekenhuis gebracht voor een gecontroleerde behandeling, terwijl ambtenaren wachtten tot hij nuchter werd en hem ondervroeg.

Het is niet bekend met welke aanklachten de man op dit moment te maken krijgt, terwijl de politie bepaalt wat de oorzaak van het incident is en of de man psychische aandoeningen heeft of gewoon zwaar dronken was.

Inschrijven
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/