Dronken buitenlander gaat tekeer rond politiebureau, gearresteerd bij bierbar (video)

Pattaya-

Om 1230 uur vanmorgen ging een zeer dronken en agressieve buitenlander, die alleen beweerde dat hij Zwitser was, dronken tekeer in Centraal Pattaya, vlakbij het politiebureau.

Naar verluidt begon hij zijn avond door op het politiebureau een glazen deur in te trappen en zichzelf te verwonden. Hij stak toen over naar Central Festival tegenover het station terwijl hij hevig bloedde uit zijn been.

De man, die weigerde een naam te geven en geen identificatie had, ging door met het verstoren van een kleine biertuin op de binnenplaats van Central Festival met een live band gesponsord door Singha. Volgens getuigen gooide hij meerdere tafels om, bestormde hij het podium en veroorzaakte hij schade aan verschillende stands, waardoor tientallen toeristen en personeel uiteenspatten. Daarbij blesseerde hij zich opnieuw.

De niet-geïdentificeerde buitenlander liggend op het podium in de biertuin in Central Festival.

Reddingspersoneel en politie arriveerden en behandelden de voet van de man en brachten hem terug naar het politiebureau waar hij leek te kalmeren, maar de man rende weg naar een nabijgelegen bierbarcomplex naast het station, waar hij verder ging op een rampage die het bedrijfsleven verstoort en probeert problemen te veroorzaken met toeristen en personeel. De politie volgde hem en arresteerde hem in het bierbarcomplex.

Hij verzette zich bij zijn arrestatie en probeerde agenten te bevechten, zoals te zien is op de video. Op dat moment had de politie er genoeg van en boeide hem en hield hem krachtig vast terwijl hij probeerde hen te schoppen en zich te verzetten tegen arrestatie.

Vervolgens werd hij teruggebracht naar het politiebureau waar hij, zoals te zien is, een wachtkamerglas brak door er tegen te schoppen en meer letsel aan zichzelf en materiële schade veroorzaakte. Ook wordt door getuigen gemeld dat hij korte tijd in een cel werd geplaatst voordat hij een wachtkamer vernielde, maar onmiddellijk probeerde andere gedetineerden te bevechten.

Hij werd naar een beveiligd ziekenhuis gebracht voor gecontroleerde behandeling terwijl ambtenaren wachten tot hij nuchter is en hem ondervragen.

Het is niet bekend welke aanklachten de man op dit moment zal krijgen, terwijl de politie bepaalt wat de oorzaak van het incident is en of de man een psychische aandoening heeft of gewoon zwaar dronken was.

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/