62-jarige Thaise bouwvakker sterft bij tragisch ongeval op lokale bouwplaats

Pattaya-
Op 13 februari 2019 om ongeveer 1 uur kwam een ​​62-jarige Thaise man, de heer Manun, om het leven bij een bouwongeval op een bouwplaats op Pratamnak soi Six.


Zijn 21-jarige zoon, die met hem samenwerkte op de locatie, was op tragische wijze getuige van het ongeval.

Een 31-jarige getuige van het ongeval verklaarde dat ze een kleine bulldozer aan het bedienen waren toen een kabel op de bulldozer brak en meneer Manun in het gezicht en de borst raakte die bij de bulldozer stond. De bulldozer werd bediend door zijn zoon.


Reddingswerkers werden onmiddellijk opgeroepen en verleenden hulp ter plaatse, maar zijn verwondingen waren te ernstig en hij stierf ter plaatse.


De politie en ambtenaren geloven dat onjuist onderhoud van de bulldozer tot het tragische ongeval heeft geleid en dat de zoon niet de schuld heeft gekregen van een bedieningsfout.
Ze zeiden dat ze een onderzoek zullen voortzetten naar de exacte oorzaak van de defecte kabel die is geknapt.

Inschrijven
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/