62-jarige Thaise bouwvakker sterft bij tragisch ongeval op lokale bouwplaats

Pattaya-
Op 13 februari 2019 om ongeveer 1 uur kwam een ​​62-jarige Thaise man, de heer Manun, om het leven bij een bouwongeval op een bouwplaats op Pratamnak soi Six.


Zijn 21-jarige zoon, die met hem samenwerkte op de locatie, was op tragische wijze getuige van het ongeval.

Een 31-jarige getuige van het ongeval verklaarde dat ze een kleine bulldozer aan het bedienen waren toen een kabel op de bulldozer brak en meneer Manun in het gezicht en de borst raakte die bij de bulldozer stond. De bulldozer werd bediend door zijn zoon.


Reddingswerkers werden onmiddellijk opgeroepen en verleenden hulp ter plaatse, maar zijn verwondingen waren te ernstig en hij stierf ter plaatse.


De politie en ambtenaren geloven dat onjuist onderhoud van de bulldozer tot het tragische ongeval heeft geleid en dat de zoon niet de schuld heeft gekregen van een bedieningsfout.
Ze zeiden dat ze een onderzoek zullen voortzetten naar de exacte oorzaak van de defecte kabel die is geknapt.

De heer Adam Judd is sinds december 2017 mede-eigenaar van TPN media. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in retail sales, HR en operations management, en schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar als fulltime inwoner in Pattaya, is lokaal bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een vaste bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Pattayanewseditor@gmail.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/