Pattaya toeristenpolitie betrapt twee Oezbeekse vrouwen op beschuldiging van diefstal

Pattaya toeristenpolitie betrapt twee Oezbeekse vrouwen op beschuldiging van diefstal

Twee Oezbeekse vrouwen werden donderdag in de vroege uren van Pattaya, Chon Buri, gearresteerd op beschuldiging van diefstal nadat ze spullen hadden gestolen van een Pakistaanse man.

Mejuffrouw Akhmadiva Nargiza, 29, werd beschuldigd van medeplichtigheid aan diefstal of het ontvangen van gestolen voorwerpen. Haar landgenote, mevrouw Sidikova Nasiba, 43, werd beschuldigd van samenzwering bij diefstallen of het ontvangen van gestolen voorwerpen en het overschrijden van de geldigheidsduur van haar visum.

Bij de verdachten werden een gestolen Samsung Galaxy S9 Plus en een pinpas van de Al Habib Bank in beslag genomen.

De arrestaties kwamen nadat de toeristenpolitie die haar taken uitvoerde in Pattaya Walking Street, vanochtend vroeg een klacht ontving van een Pakistaanse man, Shakeel Ahmed, 35, dat zijn waardevolle spullen van hem waren gestolen toen hij besloot de vrouwen naar zijn kamer te brengen nadat ze benaderde hem eerder op de avond in een populaire Indiase disco in Walking Street.


Hij verklaarde dat hij ze naar zijn kamer had gebracht en in slaap was gevallen en toen hij een paar uur later wakker werd, waren zijn telefoon en pinpas samen met de vrouwen verdwenen.

Hij ging terug naar Walking Street en waarschuwde de toeristenpolitie. De politie ging met hem mee terug naar de Disco op een vermoeden en dezelfde twee vrouwen waren weer op zoek naar meer slachtoffers.


Beide vrouwen gaven de diefstal toe. Ze zullen volgens de Thaise wet worden vastgehouden en aangeklaagd voor de diefstal. Ze worden ook beschuldigd van prostitutie en werken zonder werkvergunning.

Abonneren
BRONtoeristen politie
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/