Pattaya toeristenpolitie betrapt twee Oezbeekse vrouwen op beschuldiging van diefstal

Pattaya toeristenpolitie betrapt twee Oezbeekse vrouwen op beschuldiging van diefstal

Twee Oezbeekse vrouwen zijn donderdag in de vroege ochtenduren gearresteerd in Pattaya, Chon Buri, op beschuldiging van diefstal na het stelen van spullen van een Pakistaanse man.

Miss Akhmadiva Nargiza, 29, werd beschuldigd van samenzwering bij diefstallen of het in ontvangst nemen van gestolen voorwerpen. Haar landgenote, Miss Sidikova Nasiba, 43, werd beschuldigd van samenzwering bij diefstallen of het ontvangen van gestolen voorwerpen en het overschrijden van haar visumplicht.

Bij de verdachten werd beslag gelegd op een gestolen Samsung Galaxy S9 Plus en een pinpas van de Al Habib Bank.

De arrestaties kwamen nadat de toeristenpolitie die haar taken uitvoerde in Pattaya Walking Street vanmorgen vroeg een klacht ontving van een Pakistaanse man, Shakeel Ahmed, 35, dat zijn waardevolle spullen van hem waren gestolen toen hij besloot de vrouwen naar zijn kamer te brengen nadat ze benaderde hem eerder op de avond in een populaire Indiase disco in Walking Street.


Hij verklaarde dat hij ze naar zijn kamer had gebracht en in slaap was gevallen en toen hij een paar uur later wakker werd, waren zijn telefoon en pinpas samen met de vrouwen verdwenen.

Hij ging terug naar Walking Street en informeerde de toeristenpolitie. De politie ging met hem mee terug naar de Disco op een voorgevoel en dezelfde twee vrouwen waren terug op zoek naar meer slachtoffers.


Beide vrouwen hebben de diefstal toegegeven. Ze zullen worden vastgehouden en volgens de Thaise wet worden aangeklaagd voor de diefstal. Ook worden ze beschuldigd van prostitutie en werken zonder tewerkstellingsvergunning.

BRONtoeristen politie
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/