60-jarige Ierse man springt naar zijn dood uit flat na breuk met zijn vrouw

Pattaya-

Een 60-jarige Ierse burger, de heer Brian Dobino, sprong gisteravond laat de dood tegemoet vanuit een appartement in Central Pattaya en liet omstanders in shock achter.


Een bewaker die de heer Dobino goed kende, zei dat hij onlangs de relatie met zijn vrouw had verbroken en sinds de breuk alleen woonde. Hij was al geruime tijd een expat in het gebied.

Hij was onlangs in een plaatselijk ziekenhuis geweest voor angst- en paniekaanvallen vanwege de stress van de breuk met zijn vrouw en vermeende financiële problemen. Hij was pas een dag of twee eerder vrijgelaten. Hij zou het condo-personeel hebben verteld dat hij mogelijk naar Ierland moet terugkeren vanwege het uiteenvallen en financiële problemen en dat hij zich dat niet kon voorstellen, wat leidde tot de paniekaanvallen.

Volgens de politie was er geen opzet in het spel. Ze zeiden niet of ze een briefje hadden gevonden.

Inschrijven
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/