60-jarige Ierse man springt naar zijn dood uit flat na breuk met zijn vrouw

Pattaya-

Een 60-jarige Ierse burger, de heer Brian Dobino, sprong gisteravond laat uit een flat in het centrum van Pattaya en liet omstanders in shock achter.


Een bewaker die meneer Dobino goed kende, zei dat hij het onlangs uitgemaakt had met zijn vrouw en sinds de breuk alleen woonde. Hij was een lange tijd gebied expat geweest.

Hij was onlangs in een plaatselijk ziekenhuis geweest voor angst- en paniekaanvallen vanwege de stress van de breuk met zijn vrouw en vermeende financiële problemen. Hij was pas een dag of twee eerder vrijgelaten. Hij zou het personeel van de flat hebben verteld dat hij misschien naar Ierland moet terugkeren vanwege de breuk en financiële problemen en dat hij zich dat niet kon voorstellen, wat leidde tot de paniekaanvallen.

Volgens de politie was er geen kwaad opzet bij het incident. Ze zeiden niet of ze een briefje hadden gevonden.

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/