43-jarige Thaise vrouw gearresteerd voor stelen tas van Chinese toerist in Disco

Pattaya-

Een 43-jarige Thaise vrouw die onlangs anderhalf jaar in de Thaise gevangenis heeft doorgebracht wegens diefstal, is gearresteerd in Walking Street nadat een Chinese staatsburger zijn tas vanmorgen vroeg door haar zou hebben laten stelen in een populaire nachtclub in Walking Street.

De heer Huang Siqing, 28 jaar oud, verklaarde tegenover de politie dat de verdachte en haar vrienden een tafel naast hem hadden genomen en met hem aan het flirten waren. Hij verklaarde geen interesse te hebben. Hij ging naar het toilet, liet zijn tas op tafel liggen en keerde terug om te ontdekken dat hij vermist was.
De tas bevatte zijn paspoort, mobiele telefoon, creditcards en contant geld.


Meneer Siqing ging onmiddellijk naar de toeristenpolitie op Walking Street en de politie ging met hem mee naar de disco's in de veronderstelling dat de vrouw nog steeds in de buurt was. CCTV at the Disco kon de vrouw identificeren.


Ze hadden gelijk dat ze nog steeds in de buurt was en in een andere nabijgelegen nachtclub werd gevonden en gearresteerd met de tas in haar bezit.

De verdachte heeft de diefstal ontkend en beweert dat ze dacht dat de tas van de toerist was achtergelaten omdat hij het niet wilde. De politie gelooft haar verhaal niet en ze riskeert extra jaren cel.

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/