Plastic afval gevonden in lichaam van dode zeeschildpad op strand in Chon Buri

Er is plastic afval gevonden in een dode groene schildpad op Bang Sane Beach in Chon Buri.

Het Department of Marine and Coastal Resources (DMCR) zegt dat de groene schildpad gisteren is gevonden op Bang Sane Beach in Chon Buri.

De vrouwelijke schildpad was 76.5 centimeter lang en 72 centimeter breed. De leeftijd wordt geschat rond de 25 tot 30 jaar. Het lichaam was al aan het rotten.

In de schildpad werden zeegras, zeewier, stukjes visnet en plastic afval gevonden.

Er wordt autopsie uitgevoerd om de doodsoorzaak vast te stellen.

Inschrijven
BRONThais
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/