Buurtbewoners boos over afval dat zich opstapelt in Nirun Condo-gebied

Pattaya-

Buurtbewoners namen contact op met de pers uit bezorgdheid over het afval dat nog steeds wordt gedumpt en achtergelaten in het gebied nabij Nirun Condo en Soi Bongkot.

Ze hebben foto's gestuurd die het probleem beschrijven en verklaarden dat ze al enkele maanden proberen lokale stadsfunctionarissen zover te krijgen dat ze het probleem aanpakken, maar dat er op dit moment weinig tot geen actie is ondernomen.

De bezorgde burgers stellen dat vrachtwagens en particuliere voertuigen grote hoeveelheden afval in het gebied zullen dumpen, vaak midden in de nacht.

Dit trekt op zijn beurt aaseters naar het gebied, waaronder zwerfhonden, ratten en wilde zwijnen die beide zijn waargenomen.

Aangenomen wordt dat het land particulier eigendom is en niet eigendom is van de stad, wat deel uitmaakt van de vraag waarom het probleem niet is aangepakt.

 

Abonneren
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/