Lichaam van onbekende buitenlander gevonden drijvend in Pattaya Bay

Het lichaam van wat een zwaar getatoeëerde blanke buitenlandse man lijkt te zijn, werd vanmorgen vroeg door een visser gevonden in de baai van Pattaya.

Reddingswerkers werden opgeroepen en brachten het lichaam naar de kust waar nader onderzoek plaatsvond.

Het lichaam bleek al meer dan een week overleden en in het water te zijn geweest. De meerderheid van de ledematen en het hoofd leken tot op het bot door vissen te zijn opgegeten. De man droeg een zwarte korte broek en een zwart overhemd.

Er waren geen eerste tekenen van bottrauma die wijzen op ernstig trauma of stompe schade volgens ambtenaren.

Er is contact opgenomen met lokale ambassades en de politie zal vandaag de meldingen van vermiste personen beoordelen, terwijl medisch personeel blijft proberen een preciezere doodsoorzaak te achterhalen.

De volgende video bevat inhoud die gevoelige kijkers kan beledigen.

 

Afbeelding na berichtinhoud
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/