Thailand nummer één wereldwijde bestemming voor Chinees voor Chinees Nieuwjaar

Krediet: Hotelbedden.com

Thailand, Japan en Singapore staan ​​bovenaan de lijsten voor Chinese reizigers dit Chinese Nieuwjaar.

De gegevens zijn afkomstig van Hotelbeds.com, een toonaangevend boekingsplatform voor accommodaties.

De website identificeerde de top 10 van internationale bestemmingen voor Chinese reizigers voor de zevendaagse Chinese nieuwjaarsvakantie van dit jaar die morgen (maandag) begint.

Thailand werd uitgeroepen tot de meest populaire bestemming, gevolgd door Japan en Singapore. De andere topbestemmingen, op basis van voorschotten, zijn Maleisië, de VS, Indonesië, de Filippijnen, Australië, Vietnam en Zuid-Korea.

Spanje en Italië zijn uit de top 10 van 2019 verdwenen en vervangen door Vietnam en Zuid-Korea. Maar de Zuid-Europese bestemmingen blijven populair bij Chinese toeristen die op de 11e en 12e plaats binnenkomen.

Uit gegevens blijkt dat Chinese reizigers dit jaar meer landen bezoeken, van 88 in 2018 naar 102 dit jaar.

China blijft de belangrijkste bronmarkt in het groothandelskanaal voor Hotelbeds.com in Azië-Pacific en is nu de vierde grootste voor hotelbedden wereldwijd.

De Chinese nieuwjaarsvakantie, ook wel 'Lentefestival' genoemd, is een zevendaagse nationale feestdag in China die plaatsvindt van maandag 4 februari tot en met zondag 10 februari.

Abonneren
BRONHotelbedden.com
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/