"Big Joke" arresteert Thaise ladyboy die tien jaar lang tientallen mannen heeft opgelicht

Bangkok-

Een Thaise ladyboy is gearresteerd nadat ze de afgelopen tien jaar Japanse toeristen en zakenmensen heeft opgelicht.

Het Immigratiebureau meldt dat het hoofd van de immigratiedienst, luitenant-generaal Surachate Hakparn, door de Japanse ambassade is geïnformeerd dat de afgelopen twee maanden meer dan tien Japanse toeristen en zakenlieden zijn opgelicht door een Thaise dame.

Ze had hen verteld dat ze een buitenlander was die haar geld en eigendommen was kwijtgeraakt. Ze vroeg de Japanse slachtoffers om hun bankrekeningen te gebruiken om geld van haar familieleden te ontvangen.
Vervolgens vertelde ze hen dat haar familieleden al geld naar hun bankrekeningen hadden overgemaakt en vroeg hen om haar te betalen.

Maar je raadt het al: het geld is überhaupt nooit overgemaakt.

Veel slachtoffers geloofden haar en gaven haar geld voordat ze zich realiseerden dat er geen geld op hun rekening was overgemaakt.

De 43-jarige 'Uthai' heeft toegegeven dat ze Japanse toeristen en zakenmensen koos die ze had ontmoet op toeristische hotspots als Thong Lor, Asoke en Silom.

Ze vertelde de politie dat ze het geld gebruikte voor reizen en gokken.

 

Inschrijven
BRONThaiger, Thaise immigratie
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/