Vermoedelijke levende Russische handgranaat gevonden in Na Jomtien Riool

PATTAYA: Officieren van de bomploeg in Najomtien hebben een vermoedelijke Russische handgranaat in een riool gevonden.

Explosieve Ordinance Department-officieren neutraliseerden met succes de bolvormige bom bedekt met tape die werd gevonden in een 30 centimeter diepe trog langs de weg naast Khao Malako op 25 januari.

EOD-agenten zeiden dat ze zo'n apparaat nog niet eerder hadden gezien en vermoedden dat het uit Rusland was geïmporteerd. Officieren speculeerden dat de granaat was gedumpt door iemand die verderop een controlepost langs de weg zag.

 

Abonneren
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/