Vermoedelijke levende Russische handgranaat gevonden in Na Jomtien Riool

PATTAYA: -Bommenwerpers in Najomtien hebben een vermoedelijke Russische handgranaat veiliggesteld die in een riool is gevonden.

Agenten van de Explosieven Opruimingsdienst neutraliseerden met succes de bolvormige bom bedekt met tape die werd gevonden in een 30 centimeter diepe trog langs de weg naast Khao Malako op 25 januari.

EOD-officieren zeiden dat ze zo'n apparaat nog niet eerder hadden gezien en vermoedden dat het uit Rusland was geïmporteerd. Agenten speculeerden dat de granaat was gedumpt door iemand die verderop een controlepost langs de weg zag.

 

De heer Adam Judd is sinds december 2017 mede-eigenaar van TPN media. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in retail sales, HR en operations management, en schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar als fulltime inwoner in Pattaya, is lokaal bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een vaste bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Pattayanewseditor@gmail.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/