Chinese nieuwjaarsevenementen voor volgende week, 4 en 5 februari

PATTAYA: – Zowel religieuze als vermakelijke ceremonies zijn gepland voor Pattaya's officiële Chinese Nieuwjaarsfestival volgende week.

Op maandag zullen er van 7-11 uur gebedsdiensten tot Chinese goden plaatsvinden in het stadhuis van Pattaya, het uitkijkpunt Pratamnak Hill en bij de Sawang Boriboon Thammasathan Foundation in Naklua.

Op 5 februari zal een guzheng-muziekinstrumentuitvoering de festiviteiten openen op Central Festival Pattaya Beach, gevolgd door openingstoespraken van burgemeester Sonthaya Kunplome.

Om 8 uur gaan dansen van draken en leeuwen in kostuum vooraf aan een acrobatenvoorstelling. Om 8 uur treden Chinese culturele en kunstuitvoeringen op, gevolgd door Chinese muziek om 30 uur

Ten slotte zal om 10 uur muziekact Gesunova optreden.

De guzheng-muziek begint het evenement ook op Walking Street om 6 uur, gevolgd door draken- en leeuwendansen, culturele shows en acrobaten, evenals een Walking Street brede parade.

Inschrijven
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/