Chinese nieuwjaarsevenementen voor volgende week, 4 en 5 februari

PATTAYA: – Zowel religieuze als vermakelijke ceremonies zijn gepland voor Pattaya's officiële Chinese Nieuwjaarsfestival volgende week.

Op maandag zullen er van 7-11 uur gebedsdiensten tot Chinese goden plaatsvinden in het stadhuis van Pattaya, het uitkijkpunt Pratamnak Hill en bij de Sawang Boriboon Thammasathan Foundation in Naklua.

Op 5 februari zal een guzheng-muziekinstrumentuitvoering de festiviteiten openen op Central Festival Pattaya Beach, gevolgd door openingstoespraken van burgemeester Sonthaya Kunplome.

Om 8 uur gaan dansen van draken en leeuwen in kostuum vooraf aan een acrobatenvoorstelling. Om 8 uur treden Chinese culturele en kunstuitvoeringen op, gevolgd door Chinese muziek om 30 uur

Ten slotte zal om 10 uur muziekact Gesunova optreden.

De guzheng-muziek begint het evenement ook op Walking Street om 6 uur, gevolgd door draken- en leeuwendansen, culturele shows en acrobaten, evenals een Walking Street brede parade.

De heer Adam Judd is sinds december 2017 mede-eigenaar van TPN media. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in retail sales, HR en operations management, en schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar als fulltime inwoner in Pattaya, is lokaal bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een vaste bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Pattayanewseditor@gmail.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/