Tante Pa The Terrible, seriedief die toeristen gedrogeerd en aasde, eindelijk gepakt

Pattaya

Een gezamenlijke politie-operatie heeft geresulteerd in de arrestatie van een 48-jarige Petchabun-vrouw die bekende vier gevallen van drogeren en beroven van toeristen in Pattaya.

Het bleek dezelfde vrouw te zijn die gisteren op veel websites te zien was in een oproep om informatie.

De lokale politie, de toeristenpolitie en de immigratiedienst van het resort werkten samen om Pa Pakham te arresteren.

Ze zou een prostituee zijn die in Soi Bua Khao rondhing op zoek naar klanten.

De politie slaagde erin haar te pakken te krijgen na het bekijken van camerabeelden en wachten op haar terugkeer. Een zoektocht van haar kamer onthulde twee telefoons en veel dure horloges.

In de laatste misdaad gepleegd door de vrouw - door Rak Siam News "Tante Pa de Verschrikkelijke" genoemd - nodigde een 27-jarige Britse man genaamd Daniel James Booth haar uit in zijn kamer om een ​​borrel voort te zetten die begon in een nabijgelegen kamer in Soi Bua Khao in het centrum van Pattaya in de vroege ochtenduren.

Ze deed drugs in de drank van meneer Booth en hij viel flauw op bed. Ze stal zijn telefoon die aan het voeteneinde van het bed werd opgeladen en nam ook zijn Rolex-horloge dat op een oppervlak in de kamer lag.

CCTV liet zien dat ze de kamer alleen en gehaast verliet.

De politie kwam erachter dat Pa een prostituee was die adverteerde voor zaken in het gebied.

Ze bekende nog drie diefstallen van toeristen door ze te drogeren en te beroven.

Ze werd beschuldigd van diefstal en het hanteren van gestolen goederen en riskeert 1 tot 5 jaar gevangenisstraf en 20-100,000 baht boetes.

BRONRuk Siam, Thais visum
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/