35-jarige Rus probeert zelfmoord te plegen in hotel Pattaya, gered door hulpverleners

Om 1230 uur vanmorgen probeerde een 35-jarige Russische staatsburger onder dwang zelfmoord te plegen in een hotel in de omgeving van Pattaya.

De man schreeuwde en schreeuwde en dreigde van zijn balkon te springen nadat hij met zijn blote handen en lichaam de glazen deur naar het balkon had gebroken.

Hotelbeveiliging belde de reddingsdiensten nadat ze verschillende meldingen hadden gekregen van de man die schreeuwde en schreeuwde en gewond raakte door het glas door andere bewoners.

Reddingswerkers en politie kwamen ter plaatse en de man, die zwaarlijvig is en 190 kg weegt, was al bezweken door bloedverlies.

Er waren meer dan tien mensen nodig om de grote man te helpen verplaatsen en hem veilig naar het ziekenhuis te brengen. Hij verkeert in ernstige toestand. Het is niet bekend wat tot zijn mentale toestand leidde en hij verbleef alleen in zijn kamer.

Hier is de geweldige video van reddingswerkers die zich haasten om zijn leven te redden en samen te werken om hem naar het ziekenhuis te brengen.

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/