Zes jaar oud meisje overleden gevonden in Jomtien werd vergeten door meid die haar achterliet in 32 verdieping kamer om te spelen

Een zesjarig meisje stortte neer nadat haar moeder – een dienstmeisje – haar had achtergelaten om te spelen in een kamer op de 32e verdieping in een Jomtien Condo terwijl ze aan het schoonmaken was.

Het kind werd op de grond gevonden in het Jomtien Sai 2-appartement terwijl de meid verwoed naar haar dochter zocht.

Ze kon zich niet herinneren waar ze haar had achtergelaten toen ze naar andere verdiepingen ging om schoon te maken.

Politiechef van Pattaya, kolonel Apichai Krobpetch, zei dat de moeder van "Gift" (een valse naam) had gezegd dat het kind ziek was, dus nam ze haar mee om de schoonmaak te doen. Uit camerabeelden bleek dat ze het kind om ongeveer 3202 uur had achtergelaten in kamer 32 op de 3e verdieping. Het kind werd om 4.30 uur met meerdere verwondingen gevonden. Er was verder niemand in de kamer.

Het kostte vele uren om de moeder te identificeren, aangezien het lichaam van het kind voor onderzoek naar het plaatselijke mortuarium werd gebracht. Volgens de eerste berichten was de toestand van het kind onduidelijk en werd het later op de avond gevonden.

Niemand was de kamer meer binnengegaan sinds de meid haar daar had achtergelaten. Er werden vingerafdrukken van een kind gevonden op het glazen balkon dat erop wees dat ze daarheen was gegaan en naar boven was geklommen.

Op dit moment zijn er geen aanklachten ingediend door de politie van Pattaya.

Inschrijven
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/