Taco Bell opent in 40 2022 winkels in heel Thailand, waardoor het kruidenniveau voor de Thaise markt aanzienlijk wordt verhoogd

Bangkok:

Taco Bell breidt zijn aanzienlijke fastfoodimperium uit naar Zuidoost-Azië. Bloomberg meldt dat de Bell tegen 40 2022 restaurants in Thailand zal openen, volgens Liz Williams, president van de internationale divisie van TB. Volgens Bloomberg gaat het eerste restaurant vandaag open in Bangkok op 24 januari, waar "smaken in aanbiedingen zoals taco's en burrito's zijn aangepast aan de lokale smaak."

Dat tweaken omvat het verhogen van de kruidenfactor voor de meer aan warmte gewende fijnproevers in Thailand. Williams zei in een interview: "Wat wij denken dat heet en pittig is in de VS, begint net in Thailand op het gebied van kruiden, dus hebben we de sauzen aangepast."

 

Abonneren
BRONTacobel Thailand
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/