Taco Bell opent in 40 2022 winkels in heel Thailand, waardoor het kruidenniveau voor de Thaise markt aanzienlijk wordt verhoogd

Bangkok:

Taco Bell breidt zijn omvangrijke fastfood-imperium uit naar Zuidoost-Azië. Bloomberg meldt dat The Bell tegen 40 2022 restaurants in Thailand zal openen, volgens Liz Williams, voorzitter van de internationale afdeling van TB. Volgens Bloomberg is het de bedoeling dat het eerste restaurant vandaag op 24 januari in Bangkok wordt geopend, waar "smaken in het aanbod zoals taco's en burrito's zijn aangepast aan de lokale smaak."

Dat tweaken omvat het verhogen van de kruidenfactor voor de meer hitte-gewende smaakpapillen in Thailand. Williams zei in een interview: "Wat wij denken dat heet en pittig is in de VS, begint net in Thailand op de kruidenschaal, dus hebben we de sauzen gekozen."

 

BRONTaco Bell Thailand
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/