Nederlandse toerist die beweerde dat de politie hem afpersde voor 40,000 baht en drugs op hem plaatste, zegt dat het een dronken fout van zijn kant was

Een Nederlandse toerist heeft zijn excuses aangeboden aan de politie van Pattaya nadat hij beweerde dat er drugs op hem waren geplant, werd misbruikt en van 40,000 baht werd afgeperst.

Hij beweerde ook dat een Franse vrijwillige agent bij de afpersing betrokken was.

Hij vertelde gisteren aan de politie in Pattaya dat hij zijn geld in zijn kledingkast had gevonden.

Hij dacht dat hij het in de kluis van zijn hotelkamer had gestopt, maar hij vergiste zich. Zijn pinpasjes waren ook aanwezig.

Nadat hij zijn fout besefte, ging hij terug naar de politie van Pattaya, uit angst dat hij beschuldigd zou kunnen worden van zoiets als het verspillen van politietijd. Maar het was allemaal een glimlach toen hij zich verontschuldigde.

Hij zei dat hij erg dronken was en dat hij het helemaal verkeerd had.

Er werd aangenomen dat hij zonder schade was vrijgelaten nadat er tijdens een huiszoeking geen drugs bij hem waren aangetroffen toen zijn motor maandagochtend vroeg werd stilgezet.

De toerist heeft het gebied inmiddels verlaten en zet zijn vakantie in Thailand voort, meldde ONB News, die een foto publiceerde van een glimlachende stationchef van Pattaya, kolonel Apichai Krobpetch.

Inschrijven
BRONThais visum
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/