68-jarige Amerikaan krijgt een hartaanval en sterft op een luxe cruiseschip dat Sri Racha bezoekt.

Na de dood van een 68-jarige Amerikaanse passagier werden politie en medici van de stichting opgeroepen voor een luxe schip dat aangemeerd was in de haven van Laem Chabang, Sri Racha. 

De vrouw van "George" vertelde de onderzoekers dat haar man zijn kleren had uitgetrokken en zich klaarmaakte om naar bed te gaan in hun hut toen hij een hartaanval kreeg waarvan zij dacht dat het een hartaanval was.

Hij stierf en omdat de dood in Thaise wateren plaatsvond, moet de lokale politie worden ingeschakeld.

Het lichaam werd uit het mortuarium van het schip gelost en vervoerd voor autopsie in het Laem Chabang-ziekenhuis.

De politie vond geen verdachte omstandigheden.

Luxury Liners bezoeken het gebied meestal niet en lokale functionarissen en functionarissen van de toerismeautoriteiten hadden de liner die het gebied bezocht veel geprezen voordat de dood van de man werd gemeld.

 

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/