68-jarige Amerikaan krijgt hartaanval en sterft op luxe cruiseschip bij bezoek aan Sri Racha.

Politie en medici van de stichting werden opgeroepen naar een luxe schip dat afgemeerd lag in de haven van Laem Chabang, Sri Racha, na de dood van een 68-jarige Amerikaanse passagier. 

De vrouw van ‘George’ vertelde de onderzoekers dat haar man zijn kleren had uitgetrokken en zich klaarmaakte om naar bed te gaan in hun hut, toen hij een hartaanval kreeg.

Hij stierf en omdat het overlijden in Thaise wateren plaatsvond, moet de lokale politie erbij betrokken worden.

Het lichaam werd uit het mortuarium van het schip gelost en voor autopsie naar het Laem Chabang-ziekenhuis vervoerd.

De politie heeft geen verdachte omstandigheden aangetroffen.

Luxe lijnschepen bezoeken het gebied meestal niet en lokale functionarissen en functionarissen van de toeristische dienst hadden veel aandacht besteed aan de lijnvaartmaatschappij die het gebied bezocht voordat de dood van de man werd gemeld.

 

Inschrijven
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/