Seriedief die naar verluidt meer dan 300,000 baht heeft gestolen van meerdere toeristen in Jomtien gearresteerd

Jomtien-
Een 29-jarige Thaise man, de heer Anukarn Sunoff, werd vrijdag gearresteerd door de politie van Pattaya en wordt beschuldigd van minstens vier diefstallen in appartementen en hotels in de omgeving.

De verdachte wordt ervan beschuldigd lokale appartementen en hotels binnen te zijn gegaan en naar hun zwembaden te zijn gegaan op zoek naar toeristen die hun kamersleutels tijdens het zwemmen op ligstoelen of meubels hebben achtergelaten. De politie verklaarde dat hij dan de kamersleutel zou nemen, die in de meeste hotels duidelijk vermeld staat met het kamernummer, toegang zou krijgen tot de kamers van het slachtoffer en hen vervolgens zou beroven.

Vier afzonderlijke toeristen, de heer Alexsandr Soltanov, 53 jaar oud, de heer Denis Kurchenko, de heer Ralf Meyer en de heer Britt Birgersson hebben de afgelopen week allemaal dezelfde soortgelijke misdaad meegemaakt. Twee van de mannen verbleven in het Rizin-appartement. De andere twee appartementen waren de residentie Amazon en Joy.

De politie stelt dat de verdachte bekend is bij de politie en hem heeft geïdentificeerd aan de hand van cameratoezicht in de flatgebouwen.

De verdachte zou in totaal bijna 300,000 baht hebben gestolen van de vier slachtoffers, evenals paspoorten, laptops, meerdere mobiele telefoons, creditcards en geldautomaten, dure horloges en brillen op sterkte. Veel van de spullen waren opgesloten in kluizen, maar de verdachte slaagde erin de kluizen open te breken en de waardevolle spullen erin te stelen.

De verdachte zal een aanzienlijke gevangenisstraf krijgen voor de diefstallen en de toeristen zullen hun bezittingen terugkrijgen.

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/