Straatgevecht en politieachtervolging in Noord-Pattaya met wapens tussen Chinese toeristen eindigt in meerdere arrestaties, verwondingen (video)

Pattaya-

https://www.facebook.com/Thepattayanews/videos/371724033605539/

Twee gewonde Chinese mannen werden naar het Pattaya Memorial-ziekenhuis gebracht na een ruzie op de weg achter Lotus in Noord-Pattaya waarbij meerdere Chinese staatsburgers betrokken waren. Getuigen meldden rond 1 uur dat ze knuppels en andere handwapens hadden gezien. Bovendien lijkt een van de mannen te proberen verschillende andere Chinese mannen aan te rijden met zijn witte Mercedes Benz SLK 30.

Bewoners hebben ter plekke foto's en video's gemaakt die aan de politie zijn overhandigd.

Een van de gewonde mannen werd genoemd als de negentienjarige Huang Wanyou.

De politie achtervolgde twee voertuigen naar de Noord-Pattaya kruising op Sukhumvit Road. De ene was een witte SLK 200 Mercedes Benz en de andere een zwarte Toyota Alphard-bus. Beiden hadden Bangkok-borden.

De Alphard-coureur Zhang Hongxing, 28, had een wond aan zijn arm en zat onder het zand. De Benz-bestuurder was Cao Lei, 33. Beide mannen hadden de Chinese nationaliteit.

Bij het doorzoeken van de voertuigen werden een mes en een rubberen wapenstok gevonden. Op het braakliggende terrein waar de vechtpartij plaatsvond, werd een kapotte honkbalknuppel gevonden.

De mannen werkten aanvankelijk niet mee, maar werken nu samen met de politie om de andere personen die bij de vechtpartij betrokken waren te identificeren en verdere details te geven over wat tot de vechtpartij heeft geleid.

We zullen meer details geven zodra we ze krijgen.

Afbeelding na berichtinhoud
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/