Straatgevecht en politieachtervolging in Noord-Pattaya met wapens tussen Chinese toeristen eindigt in meerdere arrestaties, verwondingen (video)

Pattaya-

https://www.facebook.com/Thepattayanews/videos/371724033605539/

Twee gewonde Chinese mannen zijn naar het Pattaya Memorial Hospital gebracht na een ruzie op de weg achter Lotus in Noord-Pattaya waarbij meerdere Chinese staatsburgers betrokken waren. Getuigen meldden rond 1 uur dat ze knuppels en andere handwapens hadden gezien. Bovendien lijkt een van de mannen te proberen verschillende andere Chinese mannen aan te rijden met zijn witte Mercedes Benz SLK 30.

Omstanders hebben ter plaatse foto's en video's gemaakt die aan de politie zijn overhandigd.

Een van de gewonde mannen werd genoemd als de negentienjarige Huang Wanyou.

De politie achtervolgde twee voertuigen naar het kruispunt in Noord-Pattaya op Sukhumvit Road. De ene was een witte SLK 200 Mercedes Benz en de andere een zwarte Toyota Alphard-bus. Beiden hadden Bangkok-borden.

De Alphard-coureur Zhang Hongxing, 28, had een wond aan zijn arm en was bedekt met zandstof. De Benz-coureur was Cao Lei, 33. Beide mannen waren van Chinese nationaliteit.

Een zoektocht van de voertuigen bracht een mes en een rubberen wapenstok aan het licht. Een gebroken honkbalknuppel werd gevonden op het braakliggende terrein waar het gevecht plaatsvond.

De mannen werkten aanvankelijk niet mee, maar werken nu samen met de politie om de andere personen die bij de vechtpartij betrokken waren te identificeren en meer details te geven over wat tot de vechtpartij heeft geleid.

We zullen meer details geven als we ze krijgen.

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/