Boze ex-vriend probeert midden in de nacht de deur van vriendin open te breken en binnen te dringen

Pattaya-
Vanmorgen om 2 uur werd de politie van Pattaya naar een woning in Noord-Pattaya geroepen door een wanhopige Thaise vrouw die zei dat een man met een grote knuppel toegang probeerde te krijgen tot haar huis door de deur aan te vallen.

De politie reageerde snel en trof de 48-jarige heer Chanchao uit Thailand, zonder voornaam, gewapend met een groot stuk multiplex aan en probeerde de toegang te forceren. Ook bleek hij dronken te zijn. Hij was er al in geslaagd een groot gat in de deur te slaan terwijl hij probeerde binnen te komen.


De heer Chanchao gaf zich over aan de politie en het bleek dat hij al meer dan een jaar de ex-vriend van de vrouw was en dat ze onlangs uit elkaar waren gegaan. De heer Chanchao beweerde dat hij boos was omdat de vrouw, wier naam op haar verzoek is verborgen, op Facebook met andere mannen aan het flirten was.

Ze hadden eerder op de avond online ruzie die hem woedend maakte, dus probeerde hij de zaak in eigen handen te nemen, naar haar huis te rijden en de toegang te forceren om met haar te praten.

Hij werd gearresteerd en zal door de rechtbank van Pattaya worden aangeklaagd voor verschillende overtredingen.

Abonneren
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/