Boze ex-vriend probeert midden in de nacht de deur van vriendin open te breken en binnen te dringen

Pattaya-
Om 2 uur vanochtend werd de politie van Pattaya naar een woning in Noord-Pattaya geroepen door een wanhopige Thaise vrouw die zei dat een man met een grote knuppel toegang tot haar huis probeerde te krijgen door de deur aan te vallen.

De politie reageerde snel en vond de 48-jarige heer Chanchao, uit Thailand, voornaam niet opgegeven, gewapend met een groot houten stuk triplex en probeerde binnen te dringen. Hij bleek ook dronken te zijn. Hij was er al in geslaagd een groot gat in de deur te slaan terwijl hij probeerde binnen te komen.


Meneer Chanchao gaf zich over aan de politie en het bleek dat hij al meer dan een jaar de ex-vriend van de vrouw was en dat ze onlangs uit elkaar waren gegaan. De heer Chanchao beweerde dat hij van streek was dat de vrouw, wiens naam op haar verzoek werd ingehouden, flirtte met andere mannen op Facebook.

Ze hadden eerder op de avond online ruzie die hem woedend maakte, dus probeerde hij de zaak in eigen handen te nemen, reed naar haar huis en probeerde de toegang te forceren om met haar te praten.

Hij werd gearresteerd en zal worden beschuldigd van verschillende overtredingen in de rechtbank van Pattaya.

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/